Te pot ajuta:

  • să îţi dezvolţi cariera folosindu-te de cunoştinţele de limba engleză;
  • să capeţi acces la tot soiul de informaţii în limba engleză care altfel ar rămâne de nedesluşit;
  • să comunici cu oameni interesanţi şi importanţi pentru tine din toată lumea;
  • să te faci înţeles şi să te simţi mai confortabil într-o lume care acum îţi e încă străină.

Cum învață adulții

Spre deosebire de copii și adolescenți, adulții învață bazându-se pe experiența personala, ceea ce permite trainer-ului să folosească o paletă diversă de activități. Adesea, adulții știu clar de ce aleg să învețe engleza și care le este scopul. Își cunosc nevoile, au așteptări, dar și obiective clare și sunt conduși de o motivație. Sunt disciplinați și dispuși să facă față și să depășească plictiseala.* (Au o abordare rațională, sistematizată, vor să își structureze cunoștințele și să le așeze pe un eșafodaj coerent. Rămâne, însă, și la ei importantă …)

Cel mai des, folosesc ca metodă de predare CLT (Communicative Language Teaching), abordare care îi expune pe cursanți la limba în uz și permite dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul în special pe fluența și apoi pe acuratețe, sesiunile de training bazându-se pe: discuții, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri dramatice (role play) etc.

Materialele folosite sunt menite să sprijine caracterul interactiv al lecțiilor, cuvintele fiind asimilate în context. Este încurajată interactivitatea, rolul meu fiind acela de  facilitator al activităților de învățare.

Temele sunt alese în funcţie de nevoile fiecărui cursant (limbaj cotidian, engleza pentru afaceri, pentru secretare şi asistenţi personali etc.).

Contact

Mobil: 0742.121.555
Email: contact@trainer-engleza.ro
Sector 5, Bucuresti

© 2019 Trainer şi traducător profesionist de limba engleză | Meditații la engleză | Traduceri în/din engleză

 

Realizare site web: HASS Web Design