Motto: Se spune că nevoia de a învăţa o limbă străină este aproape atât de veche ca însăşi istoria umană. Iar însuşirea unei limbi se află în relaţie cu senzaţiile şi experienţa, spune John Amos Comenius,  profesor şi scriitor ceh, considerat părintele educaţiei moderne.

Fie ca job-ul o cere, fie ca este vorba de o decizie personala, unii oameni aleg sa traiasca intr-o tara straina. Pentru aceasta, ei se pot descurca cu ajutorul unei limbi de circulatie internationala, cum este engleza. Dar abia atunci cind deprind limba acelei tari se pot simti conectati si se pot misca mai in voie.

Atunci cand pot lega conversatii cu localnicii, sansele expatilor de a se integra cresc exponential si capata un avantaj decisiv in mediul de afaceri local. In plus, se pot familiariza cu obiceiurile si cultura autohtone, se pot simti mai „acasa”. 

In procesul de invatare a oricarei limbi straine exista trei elemente cheie: o motivatie clara, o metoda inteligenta si, nu in ultimul rand, staruinta efortului. O limba straina nu se poate invata cu inima indoita, la nimereala, ori in cateva ore pe saptamana. Pur si simplu nu se poate J. Este nevoie de o dorinta puternica, de o strategie si tehnica eficiente, dar si de timp alocat, zilnic, sistematic, tenace.

Fiind absolventa a Universitatii din Bucuresti, sectia Engleza-Romana, detin dubla specializare. Ca profesor de romana si ca vorbitor nativ te pot ajuta deoarece stiu ca, pentru tine, utilizarea limbii romane, la un nivel profesionist, iti permite sa iti desfasori activitatea profesionala, cu eficienta si sa fii integrat social in realitatea din Romania.

Avand origini latine, slave, maghiare, grecesti, turcesti si o structura gramaticala complexa, cu multe reguli si foarte multe exceptii, limba romana este foarte dificil de invatat fara ajutor.  

Cred, cu tarie, in metoda de predare comunicativa (CLT - Communicative Language Teaching), pe care o aplic si in predarea limbii engleze. Aceasta abordare care îl expune pe cursant la limba în uz și ii permite dezvoltarea abilităţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Accentul se pune în special pe fluența și apoi pe acuratețe, sesiunile de training bazându-se pe: discuții, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri dramatice (role play) etc. Materialele folosite  sunt menite să sprijine caracterul interactiv al lecțiilor, cuvintele fiind asimilate în context.

Vom lucra la toate cele patru aptitudini: citit, scris, ascultat-inteles si vorbit.  

Astfel, pot oferi:  

I. Cursuri de limba română pentru străini, individual    

Este organizat la cerere, în sistem individual/ pereche/mini-grupă, conform unui orar si a unor cerinte personalizate. 

II. Cursuri in sistem corporatist, la sediul companiilor, de durată scurtă, medie sau lungă, în regim intensiv sau standard, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă; astfel, expații care lucrează într-un mediu dinamic de afaceri îşi pot alege orarul, perioadele de vacanţă/ delegații etc. 

Tipurile de cursuri de limba română pentru străini disponibile:

  • cursuri de limba română pentru străini– limbaj general;
  • cursuri de limba română pentru străini – limbaj de afaceri;
  • cursuri de limba română pentru străini – limbaj specializat;

Continutul cursului:

Continutul si formatul cursurilor de limba romana depind de nivelul de cunostinte al cursantului, precum si de natura activitatii si obiectivele sale profesionale. Pot fi dobandite competente pentru:

  • Sustinerea unei conversatii
  • Intelegerea unui discurs oral
  • Pronunatare si accentuare corecta
  • Intelegerea unui discurs scris
  • Stapanirea instrumentelor lingvistice necesare sustinerii unei conversatii telefonice
  • Redactarea de emailuri
  • Asimilarea vocabularului specific domeniului de activitate
Contact

Mobil: 0742.121.555
Email: contact@trainer-engleza.ro
Sector 5, Bucuresti

© 2020 Trainer profesionist de limba engleză | Meditații la engleză

 

Realizare site web: HASS Web Design