Pregătirea copiilor de clasele 1 - 4 pentru testele Cambridge YLE (Young Learners) și a copiilor de clasele 5-8 – pentru testele Cambridge KET (Key English Test) și Cambridge PET (Preliminary English Test) vizează  însușirea noțiunilor de limba engleză și pregătirea specifică pentru susținerea unui examen. 

Folosesc metoda Cambridge prin care noțiunile noi de gramatică și vocabular aferente nivelului parcurs sunt acumulate în mod natural,  potrivit vârstei cursanților,  iar cele patru abilități de comunicare – citit, scris, vorbit, ascultat – se exersează integrat.

Textele citite sau ascultate de copii sunt extrase din cărți, ziare și reviste în limba engleză și sunt folosite pentru a preda noțiunile de gramatică sau vocabular, care sunt exersate ulterior prin exerciții și prin activități de scriere și vorbire.

Cambridge pentru adulți ( PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ILEC SAU ICFE)  

În funcție de ce tip de certificat Cambridge doriți să obțineți, întâi vă voi sfătui ce parcurs sa alegeți, apoi mă voi asigura că faceți pașii necesari, vă voi pune la dispoziție toate resursele (cărți de gramatică, dicționare sau lecturi în limba engleză specifice examenelor Cambridge) și vă voi evalua progresul periodic prin diferite simulări.

Contact

Mobil: 0742.121.555
Email: contact@trainer-engleza.ro
Sector 5, Bucuresti

© 2023 Trainer profesionist de limba engleză | Meditații la engleză

 

Realizare site web: HASS Web Design