Limba engleză e profesia mea încă din 1998. Atunci am absolvit cursurile de limba și civilizația engleză ale celei mai prestigioase facultăți de profil din țară – Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București. De atunci lucrez ca specialist în limba engleză.

Experiența mea nu este doar îndelungată, ci și foarte acoperitoare: am lucrat atât în sectorul de stat (Ministerul Apărării Naționale), cât și în cel privat (în companii multinaționale, de ex. Alcatel-Lucent, și în companii de servicii precum Centrul de limbi străine Eucom).

Pe scurt, se îmbină în mine o pregătire de specialitate la instituții de elită, o lungă și bogată experiență în domeniu și, nu în ultimul rând, pasiunea și devotamentul față de profesia mea.

De aproape 10 ani de zile predau engleza pentru adulți. De-a lungul acestei perioade mi-am perfecționat stilul de predare și l-am adaptat la tendințele actuale.

Ce metode de predare folosesc

Metodele tradiţionale de predare, caracterizate printr-o relaţie de autoritate şi bazate pe principiul conform căruia profesorul aducea cunoştinţe elevului care nu făcea altceva decât să și le însușească, astăzi se dovedesc cu totul nepotrivite.

Astăzi, pentru ca procesul de predare-învăţare să fie eficient şi autentic, trainerul trebuie să  folosească  metodologii potrivite cerinţelor speciale ale cursanților, tehnologii noi, un mediu educaţional versatil, să folosească o abordare centrată pe individ. Este esențial să găsească căi inedite de a stimula abilităţile creative ale cursanților.

Jim Scrivener (specialist în predarea limbii engleze) în Learning teaching (din 1994) menționează mai multe abordări şi metode moderne de predare-învăţare ce pot fi folosite de un trainer de ESL (English as a Second Language) in cadrul orei de limba engleză:

  • Abordarea comunicativă (CLT/Communicative Language Teaching) – accent pe comunicare si fluență, expunere la limba în uz.
  • Sugestopedia (Suggestopedia) – se merge pe o relație similară celei părinte-copil.
  • Învăţarea limbii în comunitate (Community Language Learning) – studenții  își pot alege spontan despre ce vor să vorbească, iar trainerul este un facilitator.

Testimoniale

"I found out about Beatrice, 3 years ago, searching on the Internet, looking for an English teacher willing to teach online lessons.
I liked her from the first moment we spoke on the phone, because she is a young and very nice woman.
Later, during the sessions, I discovered a professsional and dedicated person, a well prepared teacher who was able, through her specific methods, to make you understand and easily learn English, especially the grammar part.
As a teacher, Beatrice has the ability to adapt herself to the various requests of the students, and she can offer them the opportunity to learn English in any domain they are interested in.
I trully recommend her and be sure she will bring benefits to your learning English process, adding more confidence in yourserf no matter what your age is.”
Cornelia P – Șef Departament în cadrul unei societăți de leasing

 Bună! Este o plăcere să o ai pe Beatrice trainer...și mai ales trainer de engleză. Pentru că îți explică de ce, cum și când ...în engleză, pentru că te încurajează și motivează ca un trainer, pentru că dialogul cu ea este natural, relaxat, relaxant și antrenant. Pentru cum explică, cum corectează și te corectează, cum sfătuiește în a învăța și a te perfecționa. Orele cu ea sunt deosebite, materialele de studiu diverse, exemplele aplicate pe obiectul lecției si metoda adaptată. Îmi place mult și modul de comunicare, deschiderea către metodele noi de învățare și faptul că este un trainer aproape chiar dacă fizic e la ...un Skype depărtare”.
Mihaela F, 43 de ani, lucrează în domeniul bancar

Contact

Mobil: 0742.121.555
Email: contact@trainer-engleza.ro
Sector 5, Bucuresti

© 2020 Trainer profesionist de limba engleză | Meditații la engleză

 

Realizare site web: HASS Web Design